Bhv-herhalingstrainingen

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

 

Nieuw in deze training is het onderdeel Lotus inzet (acteur die ziektebeelden nabootst, cursist dient op de juiste manier eerste hulp aan te bieden). In ieder bedrijf moet een aantal medewerkers benoemd zijn die de bedrijfshulpverleningstaken kan uitoefenen. Op de site van KHN kun je precies nagaan welke eisen er worden gesteld volgens de wet. Na het volgen van deze training ben je getraind om op adequate wijze te reageren op calamiteiten die zich in en rond jouw bedrijf af kunnen spelen, ook ben je na het volgen van deze training in staat de eerste hulpverleningshandelingen te verrichten.

Doelgroep
Deze Bhv-herhalingstraining is bedoeld voor alle leden en hun medewerkers van KHN regio Zuid-Holland-Noord. Deze maatwerktraining is specifiek ontwikkeld voor de horeca.

Programma
De training start om 08.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur (vanaf 08.15 uur staat de koffie klaar), inclusief lunch. De trainingen worden aangeboden in 's-Gravenhage (locatie nader te bepalen).

Kosten en betaling
De kosten voor deze training bedragen 115 euro per persoon (exclusief btw).

Optioneel
Naslagwerk 15 euro (exclusief btw). Indien je deze bestelt, krijg je het naslagwerk op de dag zelf uitgereikt.

Je ontvangt van ons een factuur na afloop van de training.

Annulering
Indien een cursus later dan tien werkdagen voor de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:

  • Kosteloos annuleren voor een cursus, workshop of training kan tot veertien dagen voor aanvang van de cursus.
  • Bij annulering hierna tot en met de dag voor aanvang van de cursus, workshop of training wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering op de dag van de cursus, workshop of training zelf wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.

Aanmelden

15-09-2020Bhv-herhalingstraining WassenaarAanmelden
10-11-2020Bhv-herhalingstrainingWassenaarAanmelden
Terug
KHN Zuid-Holland Noord