Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is van groot belang voor iedere horecagelegenheid. Zo is het werken met een HACCP-plan bijvoorbeeld verplicht. Daarnaast zijn medewerkers die op een bewuste manier volgens de regels handelen essentieel. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) is de organisatie die namens de overheid de veiligheid van voedsel onderzoekt en bewaakt.

Nieuws

'Voedselveiligheid altijd onder controle’

07-07-2017
-

Frank Heins kwaliteitsmanager van de bekende biefstukrestaurants Loetje werkt al zo’n tien jaar samen met Bureau de Wit. “Bureau de Wit inspecteert onze filialen op voedselveiligheid.”  

Bestel nú de nieuwe Hygiënecode voor de horeca

29-03-2016
-

Sinds 1 april geldt de nieuwe Hygiënecode en dat is geen geintje!

Vraag & antwoord

Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden.
Terug
Hygienecode_banner_webshop_280x280px_breed
Meer thema's
Tools
Cursussen
Ledenvoordelen