Veiligheid

KHN streeft naar gezond ondernemerschap binnen een veilige omgeving waarbij de veiligheid van gast, werknemer en ondernemer is gewaarborgd.

Nieuws

De handgranaat als intimidatiemiddel in de horeca: wat als het jou overkomt?

01-05-2019
-

Weet jij wat je moet doen als je wordt afgeperst? Bekijk de video!

KHN, gemeenten en politie werken samen om veiligheid cafetaria’s te verbeteren

25-09-2018
-

Snackbars in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg doen mee aan een proef om de veiligheid te verbeteren en hebben daarom een magneetslot op de deur gekregen.

KHN: goed dat burgemeester Halsema horeca veel minder snel sluit na vondst handgranaat

18-09-2018
-

Burgemeester Halsema van Amsterdam heeft in een interview op AT5 uitgesproken dat zij een horecabedrijf minder snel sluit na een geweldsincident. Een goede zaak, vindt KHN.

KHN blij met aanpak burgemeester Delft na geweldsincident

03-07-2018
-

Vrijdag 29 juni jl. besloot de burgemeester van Delft, Marja van Bijsterveldt, dat het horecabedrijf Sis & Is na een sluiting van ruim twee weken, weer open mag. KHN is blij dat de burgemeester van Delft snel duidelijkheid heeft gegeven in deze zaak.

KHN: Voorkom discriminatie in de horeca

29-11-2016
-

In de uitzending van Undercover Nederland op 27 november 2016 werden beelden getoond van een groep donkere mannen en een groep Marokkanen die enkele horecabedrijven niet binnenkwamen. Het programma heeft hiermee aangetoond dat discriminatie aan de deur in de horeca nog steeds kan voorkomen. Discriminatie is bij wet verboden. KHN adviseert u over de regels.

Vraag & antwoord

Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden.
Terug
Tools
Cursussen
Ledenvoordelen
Wat vindt KHN