Personeel

Goed personeel vormt de spil van uw horecabedrijf. Als uw medewerkers het goed doen, merkt u dat aan de tevredenheid van uw gasten. Kwaliteit van onderwijs en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt hebben invloed op de prestaties van uw medewerkers. Maar denk ook aan uw eigen personeelsbeleid. Met het juiste personeelsbeleid trekt u goede mensen aan en kunt u uw medewerkers motiveren en behouden. Dus laat u informeren en adviseren via onze website of bel Info & Advies.

KHN heeft voor haar leden ook een inspiratiebox ontwikkeld met informatie, tips en goede voorbeelden op het gebied van werving, werkgeverschap en samenwerking met het onderwijs.

Nieuws

Cao-enquête KHN: 82% vindt cao belangrijk

25-06-2019
-

De leden van KHN (82%) vinden een horeca-cao belangrijk, zo blijkt uit de cao-enquête die KHN in april 2019 hield onder haar leden. Slechts 4% vindt dat niet.

Uw bedrijf cao-proof met de Personeelsscan

25-09-2018
-

Advies over uw de nieuwe horeca-cao of personeelsadministratie? Doe de Personeelsscan van Horeca Maatwerk!   

NOS: creatieve oplossingen voor personeelstekort horeca

02-01-2018
-

Door de sterke groei van de horeca stijgt het aantal banen in onze branche met 15%: van 407.000 in 2016 tot 467.000 in 2021. Een uitdaging met krapte op de arbeidsmarkt en concurrentie van andere branches. De NOS besteedde hier op Eerste Kerstdag aandacht aan op radio en tv.    

KHN: nieuwe cao horeca een feit

21-11-2017
-

De nieuwe cao horeca gaat per 1 januari 2018 in en loopt tot en met 31 december 2019. Het geeft gelijke basisvoorwaarden en duidelijkheid voor alle horecamedewerkers

Update cao-verkenning horeca

19-06-2017
-

KHN vindt maatwerk en flexibiliteit belangrijk

Vraag & Antwoord

Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden.
Terug
Inspiratiebox werving en behoud
Doe de Personeelsscan
Meer thema's
Tools
Cursussen
Ledenvoordelen