Duurzaam en gezond

Voor de horeca zijn de gezondheid en duurzaamheid belangrijke onderwerpen. Als we kijken naar gezondheid moeten we denken aan kleinere porties, meer groenten, minder suiker, verzadigd vet en zout. Maar ook een verantwoord gebruik van alcohol onder jongeren. Dus onder de 18 jaar geen alcohol. Als we kijken naar duurzaamheid speelt het terugdringen van voedselverspilling een belangrijke rol als ook het eten van minder vlees en het zuiniger omgaan met energie.

Op deze pagina leest u alles over duurzaam, gezond en gastvrij ondernemen in de horeca.

Nieuws

Steeds meer rookvrije terrassen in de horeca

30-07-2019
-

Steeds neer horecaondernemers kiezen ervoor hun terras deels of geheel rookvrij te maken.

Campagne gestart om jongeren bewust te maken van gevolgen identiteitsfraude

25-07-2019
-

Om bewustzijn te creëren onder jongeren over de gevolgen van ID-fraude is er een campagne gestart. Help jij mee? Maak dan gebruik van het campagnemateriaal.

Goed omgaan met dementie in de horeca ontzettend belangrijk

09-05-2019
-

Dirk Beljaarts, Algemeen Directeur van KHN, in gesprek met Samen Dementie Vriendelijk

Heeft u het Tofste Toilet van Nederland?

30-07-2018
-

Meld uw toilet dan aan bij de HogeNood-app en doe mee met de ‘Verkiezing Tofste Toilet van Nederland’!

Europa wil verbod op plastic rietjes en bestek

05-06-2018
-

KHN roept producenten op om – voordat plastic producten worden verboden – met goede, betaalbare alternatieven te komen die dezelfde functionele eigenschappen hebben.

Vraag & antwoord

Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden.
Terug
Meer thema's
Cursussen
Ledenvoordelen
Wat vindt KHN