Jouw horecabedrijf starten? Word aspirant-lid van KHN!

Starten met uw horecabedrijf

Wilt je binnenkort een horecabedrijf beginnen of overnemen? Dan moet je aan veel zaken denken: Wat moet er in mijn ondernemingsplan? Hoe regel ik de financiën? Welke vergunningen heb ik nodig? En aan welke regels en wetten moet ik voldoen? Koninklijke Horeca Nederland (KHN) helpt je op weg! Als je aspirant-lid wordt van KHN, profiteer je direct van alle voordelen.

Aspirant-lidmaatschap KHN

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij een aspirant-lidmaatschap. Hiermee helpen wij je bij het opzetten (of overnemen) van een horecabedrijf. Een aspirant-lidmaatschap kost € 157 (exclusief btw) per jaar, gaat direct in en is één jaar geldig. Hiermee profiteer je van:

  • Gratis advies over al je vragen over contracten, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving (via 0348 48 94 11).
  • Informatie en inspiratie via de wekelijkse, digitale nieuwsbrief van KHN én via KHN Magazine (vier keer per jaar).
  • Korting op KHN-cursussen en workshops en op cursussen en workshops die in samenwerking met Horeca Maatwerk worden gegeven bijvoorbeeld starterscursus) en op het tarief van Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies.

Modelbedrijfsplan

Je krijgt een voorbeeld-ondernemingsplan, wanneer je de cursus 'Horecabedrijf starten' bij Horeca Maatwerk volgt. Tijdens de cursus ga je aan de slag met het opstellen van een ondernemingsplan en staan we uitgebreid stil bij de financiële aspecten.

Ook kun je via Horeca Maatwerk één van onze bedrijfsadviseurs inschakelen. Zij helpen je graag bij het schrijven van je plan.

Terug
Jouw horecabedrijf starten