Gastvrij Rotterdam 2019: Bestel snel jouw gratis KHN-kaarten!

10-09-2019

Over twee weken is Gastvrij Rotterdam. Jij komt toch ook?

Over twee weken is Gastvrij Rotterdam. Jij komt toch ook? Wij nodigen je uit om met twee personen gratis (normaal € 40) Gastvrij Rotterdam te bezoeken. Registeer je online en ontvang direct jouw persoonlijke bezoekersbadge. Bekijk ook de video waarin Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam, vertelt waarom je als horecaprofessional niks wilt missen van deze beurs.

 

Via onderstaande link kun je je met jouw KHN-lidnummer en KvK-nummer registeren.

Klik hier om je direct te registreren

Na het doorlopen van de registratie ontvang je per e-mail jouw digitale toegangsbewijs. Op vertoon van dit toegangsbewijs bij de ingang van de beurs ontvang je een persoonlijke bezoekersbadge.

 

KHN op Gastvrij Rotterdam

KHN kijkt ernaar uit om jou te ontvangen op Gastvrij Rotterdam. Wil je meer informatie over een bepaald onderwerp, heb je advies nodig, vraag je je af of jij wel optimaal profiteert van de KHN-ledenvoordelen of heb je gewoon zin in een kop koffie? Je bent van harte welkom in onze gezellige beursstand ‘het KHN Café’.

Gastvrij Rotterdam

De beurs biedt dit jaar weer een zeer compleet aanbod van innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Naast vele bekende en ook nieuwe leveranciers vind je op de beursvloer ook verschillende themapaviljoens en specials zoals het duurzame 'Dit Smaakt naar Meer!' Paviljoen, het Kenniscentrum voor Bier en het Wine & Fine Food Paviljoen. Nieuw dit jaar zijn het Horeca Netwerk Meet Up Paviljoen, het Paviljoen Vegan Taste Lab en Cocktails & Beans ©!

Terug