Afmelden Buma en Sena regelingen KHN i.v.m. KHN Muziek

U kunt dit formulier invullen om uw bedrijf af te melden voor de Buma- en Sena-regelingen van KHN in verband met uw overstap op KHN Muziek.

Als u deelneemt in de Buma en Sena regelingen van KHN, maar volledig overstapt op KHN Muziek, kunt u zich afmelden via onderstaand formulier. U hoeft alleen de basisgegevens in te vullen. Uw licentienummers van Buma en Sena zijn bij ons bekend. Als u meerdere locaties wilt afmelden, vult u per locatie het formulier in.

Voor beide regelingen geldt geen uiterste afmelddatum. U kunt zich hiervoor het hele jaar afmelden en krijgt dan de licentiekosten naar rato terug van KHN. Heeft u zich afgemeld voor de Buma en Sena regelingen van KHN, maar wilt u toch weer beschermde achtergrondmuziek ten gehore brengen? Dan kunt u direct weer instromen, mits u zich daarvoor correct aanmeldt.

Heeft u een TV in uw bedrijf? Dan speelt u daar mogelijk beschermde muziek op af. In dat geval bent u mogelijk nog steeds Buma/Sena en Videma plichtig. Wilt u dat niet, verwijder dan de tv.

KHN-lidnummer:
Dhr./Mevr.*:
Voornaam*:
Voorletter(s)*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer*:
Bedrijfsnaam*:  
Vestigingsadres*:
Postcode*:
Vestigingsplaats*:
Ingangsdatum afmelding* (d-m-jjjj):
Opmerkingen:

 Ik meld mij af voor de Buma- en Sena-regelingen van KHN.*


* Deze velden zijn verplicht
 
Terug