Afdeling Haarlem

KHN afdelingsnieuws

KHN regio Noord-Holland meets KHN Amsterdam

24-09-2019
-

Jaarlijks organiseert KHN Noord-Holland een bestuurdersdag voor haar bestuurders om te bedanken voor alle inzet gedurende het afgelopen jaar. Ditmaal werd er gekozen om een bezoek te brengen aan het oudste deel van Amsterdam: De Wallen. Het was een erg leuke dag met goede gesprekken en veel gezelligheid. Er zijn weer nieuwe contacten gelegd en goede ervaringen uitgewisseld.

Uitnodiging initiatievencafé Haarlems Klimaatakkoord op 18 november

16-09-2019
-

Op maandag 18 november organiseert gemeente Haarlem het zevende Initiatievencafé. Dit keer met het thema Haarlems Klimaatakkoord. Ondernemers en inwoners die een goed idee hebben om Haarlem verder te verduurzamen of graag geïnspireerd willen raken, zijn van harte uitgenodigd!

Aanvragen toegangspas voetgangersgebied Haarlem-centrum

02-09-2019
-

Haarlem heeft een autoluw centrum. Straten zijn alleen toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer tussen 6.00 en 11.00 uur. Op dat moment staan de palen omlaag. Bewoners en ondernemers uit het gebied kunnen na 11:00 uur toegang krijgen om te laden en lossen.

Uitnodiging NV Haarlem 9 september over cybercriminaliteit

26-08-2019
-

Age M. De ouderen onder ons kennen hem als de meesterkraker. Geen brandkast was veilig voor Age. Maar zijn beroep is verleden tijd.

Herhalingstraining EHBDD voor KHN Amsterdam, KHN Amstelland, KHN Haarlemmermeer en KHN Haarlem

30-07-2019
-

KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een opfristraining EHBDD aan. Heb je eerder een EHBDD training gevolgd en wil je opnieuw worden gecertificeerd? Dan is deze herhalingstraining een goede keuze.

Haarlem Food Future lanceert Doggy Bags

09-07-2019
-

Haarlemmers die uit eten gaan kunnen binnenkort hun overgebleven maaltijd mee naar huis nemen in een doggy bag. In de meeste restaurants is het nog geen gewoonte om een doggy bag aan te bieden. Daarom lanceert Haarlem Food Future samen met de gemeente Haarlem, Rabobank, J.C. Ruigrokstichting en Koninklijke Horeca Haarlem de Haarlemse Doggy Bag campagne.

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

Ben jij een koploper?

24-06-2019
-

De gemeente Haarlem richt samen met de provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en KHN Haarlem een koplopergroep circulaire restaurants op.

Samenvatting bestuursvergadering 11 juni KHN Haarlem

18-06-2019
-

Op dinsdag 11 juni jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem vergaderd bij Amrath Hotel Frans Hals, Damstraat 10 in Haarlem. Wat kwam er zoal ter sprake?

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Lokaal horecanieuws in de media