Afdeling Gouda

KHN afdelingsnieuws

Mobiliteitsplan Gouda

17-09-2019
-

Wij als KHN, afd. Gouda en SOG zijn zeer kort geleden verrast met het plan van de Gemeente Gouda om een nieuwe invulling te geven aan de bereikbaarheid van de binnenstad vanaf 2025. Wellicht denk je: dat is nog ver weg en/of zal wel goed komen. Echter, de impact van de bereikbaarheid van de binnenstad is meer dan serieus.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Lokaal horecanieuws in de media

Carnavalsorganisatie boos op politie na escalatie: 'Onschuldige vrouw met wapenstok geslagen'

22-02-2020 - Een carnavalsfeest in het plaatsje Oudewater bij Gouda is vanavond volledig uit de hand gelopen. Tientallen mensen gingen buiten een café met elkaar op de vuist nadat er een ruit werd ingeslagen. De politie hield drie relschoppers aan en adviseerde inwoners tijdelijk niet in de...

Drie aanhoudingen bij carnavalsviering in Oudewater

22-02-2020 - Bij de carnavalsviering in Oudewater, tussen Gouda en Utrecht, zijn drie mensen opgepakt, nadat een carnavalsfeest met ongeveer 200 feestvierders uit de hand was gelopen. Tientallen mensen gingen rond 19.00 uur in het stadje met elkaar op de vuist en richten vernielingen aan in een café aan de Wijdstraat. "De ruiten vlogen eruit", zegt een politiewoordvoerder. De groep was met 200 man zo groot dat er extra agenten uit onder meer Den Haag werden opgeroepen.

Goed om te weten: bij deze restaurants in Gouda mag je hond mee naar binnen

20-02-2020 - Onze trouwe viervoeter zien we als een belangrijk lid van de familie. Het liefst nemen we de hond ook mee als we uit eten gaan, maar we snappen het ook heel goed wanneer een hond niet welkom is in een restaurant. Gelukkig hebben hondeneigenaren heel veel keuze in Gouda qua restaurants, want bij het overgrote gedeelte mag Fikkie gewoon gezellig mee. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.  Per restaurant verschillen de regels of een hond welkom is of niet.