BookDinners: het sociale restaurantplatform van Nederland

BookDinners is een branche-initiatief van, voor en door restaurants. Met dit platform krijgen restaurants zelf de regie over de relatie met hun gasten, de gastgegevens en marketingacties. KHN initieerde dit platform uit onvrede over de toenemende macht van de huidige zoek- en reserveringsplatforms. Kies voor onafhankelijkheid en geen commissies: meld je aan bij BookDinners, het eerste sociale restaurantplatform van Nederland.

Wat onderscheidt BookDinners van andere platforms

In juli 2018 is het concept van BookDinners vernieuwd. Het is het eerste sociale restaurantplatform van Nederland, waarmee gasten op een nieuwe manier restaurants kunnen ontdekken. Nieuw is onder andere de geavanceerde zoekfunctie. Uniek is dat gasten aan hun account vrienden kunnen toevoegen, jouw restaurant als hun favoriet kunnen opslaan en dit kunnen delen via social media, waardoor hun vrienden ook sneller in jouw restaurant reserveren. Een aanbeveling van een bekende zegt immers meer dan een review van een vreemde.

Video

BookDinners groeit hard

Het aantal bezoekers en reserveringen is sinds de lancering exponentieel toegenomen. Ten opzichte van 2017 is BookDinners met ruim 600% gegroeid en blijft groeien. Gasten kunnen al bij meer dan 3000 restaurants een tafel reserveren.

De voordelen op een rij

  • Eerlijke prijs van €15 per maand. Geen commissie per couvert of reservering!
  • Je staat op favorieten lijstjes van gasten.
  • Jouw restaurant staat centraal: profiel, beschikbaarheid, menu, reserveringen en eventuele deals (naar eigen wens in te stellen). 
  • Reserveringen komen binnen via jouw telefoon / website, e-mail of via jouw eigen reserveringssysteem (Resengo, WeReserve, TheNextTable, BonChef, eTender, booq Tafelreservering en Formitable).
  • Alleen gasten die daadwerkelijk zijn geweest kunnen een review schrijven.

Unieke zomeractie zonder korting

BookDinners heeft een unieke zomercampagne voor restaurants: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. Lees snel meer!

Aanmelden en vragen

Meld hier jouw restaurant aan. Heb je vragen over het aanmaken van of aanvullen van jouw profiel op BookDinners? Of heb je andere vragen? De medewerkers van BookDinners helpen je graag. Neem contact op via info@bookdinners.nl of 033 303 65 15.

Ben je al aangemeld?

Kijk voor tips aan de rechterkant van of op mobiel onderaan deze pagina. En laat je ook inspireren door de succesvolle praktijkcases van collega-ondernemers.

TV-campagne

Terug