Afdeling Amstelland

KHN afdelingsnieuws

KHN regio Noord-Holland meets KHN Amsterdam

24-09-2019
-

Jaarlijks organiseert KHN Noord-Holland een bestuurdersdag voor haar bestuurders om te bedanken voor alle inzet gedurende het afgelopen jaar. Ditmaal werd er gekozen om een bezoek te brengen aan het oudste deel van Amsterdam: De Wallen. Het was een erg leuke dag met goede gesprekken en veel gezelligheid. Er zijn weer nieuwe contacten gelegd en goede ervaringen uitgewisseld.

Herhalingstraining EHBDD voor KHN Amsterdam, KHN Amstelland, KHN Haarlemmermeer en KHN Haarlem

30-07-2019
-

KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een opfristraining EHBDD aan. Heb je eerder een EHBDD training gevolgd en wil je opnieuw worden gecertificeerd? Dan is deze herhalingstraining een goede keuze.

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe regiomanager Miriam Geerlings

10-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Miriam Geerlings en per 1 januari 2019 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland. Ik ben al langer bij KHN werkzaam als regiomanager Noord-Holland-Noord, maar neem met ingang van volgend jaar een drietal afdelingen over van Ivo Berkhoff.

16 november viert Aalsmeer de "Dag van de Ondernemer"

30-10-2018
-

Op 16 november is het De dag van de Ondernemer en samen met MKB NL vieren de Gemeente Aalsmeer, Ondernemend Aalsmeer én het MVO Platform Aalsmeer deze dag.

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Verkiezing Onderneming van het Jaar 2018 Aalsmeer

19-10-2018
-

Voor de 5e keer wordt de Onderneming van het Jaar Aalsmeer georganiseerd. Dit tweejaarlijks evenement wordt georganiseerd door Ondernemend Aalsmeer i.s.m. Gemeente Aalsmeer, Rabobank en FLYNTH met de grote finale op vrijdag 2 november in Studio’s Aalsmeer.

KHN: Voorstel verhoging toeristenbelasting Amsterdam te gek voor woorden

15-05-2017
-

De Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho (D66) wil dat de toeristenbelasting in de stad drastisch omhoog gaat naar 15% (nu 5%) van elke overnachting. KHN vindt deze verhoging van de toeristenbelasting te gek voor woorden.

Lokaal horecanieuws in de media