Afdeling Alkmaar

KHN afdelingsnieuws

KHN regio Noord-Holland meets KHN Amsterdam

24-09-2019
-

Jaarlijks organiseert KHN Noord-Holland een bestuurdersdag voor haar bestuurders om te bedanken voor alle inzet gedurende het afgelopen jaar. Ditmaal werd er gekozen om een bezoek te brengen aan het oudste deel van Amsterdam: De Wallen. Het was een erg leuke dag met goede gesprekken en veel gezelligheid. Er zijn weer nieuwe contacten gelegd en goede ervaringen uitgewisseld.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Bent u al aangemeld op het nieuwste communicatieplatform Chainels Alkmaar?

26-11-2018
-

Chainels is het besloten communicatieplatform met een website en app dat de communicatie tussen ondernemers en belanghebbende organisaties zoals gemeente Alkmaar, Stadswerk072 en politie efficiënter maakt. 

KHN: Voorstel verhoging toeristenbelasting Amsterdam te gek voor woorden

15-05-2017
-

De Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho (D66) wil dat de toeristenbelasting in de stad drastisch omhoog gaat naar 15% (nu 5%) van elke overnachting. KHN vindt deze verhoging van de toeristenbelasting te gek voor woorden.

Lokaal horecanieuws in de media