KHN & Horeca Maatwerk: altijd deskundig advies

Als lid van KHN heb je altijd toegang tot een deskundig vangnet, onder andere in de vorm van onze Regiomanagers en KHN Advies. Een team van ruim 36 gedreven mensen die dagelijks te maken hebben met allerhande vragen, uitdagingen en soms zelfs calamiteiten. Zij zijn er om jou binnen het collectief te voorzien van de juiste service en waardevol advies.

Heb je maatwerk nodig? Dat kan!

KHN is er voor het collectief, om de belangen van horecaondernemers in Nederland te behartigen. Daarin gaan we ver, want we willen de ondernemer waar mogelijk ondersteunen. Jouw vraag kan echter verder gaan dan wij aan eerste hulp kunnen bieden. In dat geval wordt het maatwerk. Ook dat kunnen we bieden! Horeca Maatwerk gaat verder waar KHN gebleven is. Zo versterken wij elkaar. We gaan tot de kern van het probleem, de oorsprong van de vraag en hebben oog voor alleen jouw onderneming. Of voor jouw samenwerkingsverband. Jouw doelen staan centraal. Omdat we hart voor je zaak hebben.

Voor elk probleem is een oplossing, voor elke vraag een advies. Met jarenlange ervaring in de horeca en hart voor de branche, benutten wij onze expertise onder andere op de volgende vlakken:

Horeca Maatwerk
  • Arbeidsrecht en personeel
  • Huur- en contractrecht
  • Mediation
  • Bedrijfsplan en conceptontwikkeling
  • Leverancierscontracten en -onderhandelingen
  • Marketing en media advies
  • Financiering en administratie

Onze kennis delen we graag

De ervaring en kennis die wij elke dag opdoen, halen we uit de praktijk vandaan. Nieuwsgierig als we zijn, grijpen we elke kans aan om die kennis te verbreden en te verdiepen. Maar we delen de kennis ook graag. Daar maken we de branche sterker mee, maken we horecaondernemers sterker mee. We hebben een ruim aanbod aan cursussen en workshops, die in het hele land worden gegeven.

Thema's

U vindt informatie over de onderwerpen op onze site in Thema's

Terug
Adviesdiensten